Börja tävla i bågskytte

Vem av oss drömde inte om att bli en hjälte som barn, med all medeltidsromantik och de äventyren som spelades upp i Tv-filmer och på bio? Då kan du vara trygg i att hjältar kommer i många skepnader.

Förverkliga dina barndrömmar och bli en verklig Robin Hood

Ett vanligt inslag i de flesta medeltidsfilmer som handlar om riddare, hjältar och prinsessor är pilbågen. Ett mytomspunnet vapen, som faktiskt kan vara lika enkelt att använda som att tillverka. Först måste du skaffa dig en pilbåge och börja träna. Det kommer givetvis behövas mycket träning och hängivenhet innan du blir lika skicklig som Robin Hood i den berömda tävlingsscenen.

Du behöver ha en sträng träningsmetod

Du kommer absolut kunna utvecklas snabbare i ditt skytte om du är med i en skytteklubb för pilbåge. Det är en bra möjlighet att träffa vänner och finna motivation och stöd i att uppnå de mål du tagit sikte på. Samtidigt är det meningen att du skall ha roligt när du tränar och tävlar och de allra flesta klubbar har väldigt trevliga aktiviteter och medlemmar som mer än gärna lämnar tips och delar med sig av det de kan för att just du skall bli en bättre bågskytt.